Hirdetés

Gods & Monsters - teljesen testreszabhatjuk majd a főhőst

|

Egy interjú során meséltek a készülő játékról a fejlesztők.

Hirdetés

Először az idei E3-on láthattuk az Assassin's Creed Odyssey fejlesztőinek új projektjét, a szintén a hellén mondavilágból merítő Gods & Monsterst. Nemrég egy interjú során Jonathan Dumont kreatív vezető és Marc-Alexis Côté vezető producer mesélt a játékról. 

Hirdetés

Kiderült például, hogy a kaland narrátora maga Homérosz lesz, akit azonban mesélés közben folyamatosan félbeszakítanak unokái mindenféle mókás kérdésekkel - a humor egyébkéntis fontos szerephez jut a játékban. A fejlesztők elárulták azt is, hogy főhősünk, Fenyx egy teljes mértékben testreszabható karakter lesz, azaz megváltoztathatjuk küllemét, páncélzatát, felszereléseit, valamint alaptulajdonságait is. A harcrendszer kapcsán egyelőre nem bocsátkoztak részletekbe, de ígéreteik szerint gyors és izgalmas összecsapásokat kapunk majd földön és a levegőben is. 

A Gods & Monsters 2020. február 25-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)