Hirdetés

Godzilla visszatér a filmvászonra

|

A legnépszerűbb japán szörny egy méltatlan hollywoodi feldolgozás után ismét esélyt kap a filmvásznon.

Hirdetés

Godzilla, vagy ahogy hazájában hívják, Gojira 1954-es debütálása óta nem kevesebb, mint 29 japán, egy amerikai filmben és egy animációs filmsorozatban szerepelt. Talán mondanom sem kell, hogy a Roland Emmerich-féle feldolgozás messze a legrosszabb, mégpedig azért, mert köze sincs az eredetihez.



A Centropolis Entertainment és a TriStar Pictures koprodukciójában készült 1998-as film 130 millióból készült és 379 milliót hozott vissza, vagyis anyagilag nem tekinthető bukásnak. Más kérdés, hogy a kritikusok és az igényesebb nézők darabokra szedték.
Az újabb megfilmesítésre viszont a Warner médiabirodalomhoz tartozó Legendary Pictures tette rá a kezét, s 2012-ben egy, az eredeti szellemiségét híven tükröző alkotást szeretnének a filmvásznon látni. Ennek örömére egy plakáton leplezték le a gigászi szörnyet, amely úgy néz ki, ahogy kell, ráadásul sugárleheletét is megőrizte.





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)