Hirdetés

Godzilla VS. - gyorsan érkezik a kaiju-játék folytatása

|

Nálunk még meg sem jelent a PlayStation-exkluzív Godzilla-játék, a Bandai Namco pedig már bejelentette a folytatást is. Az mondjuk nem éppen biztató, hogy Japánban már idén nyáron megjelenik a Godzilla VS.

Hirdetés

A Bandai Namco vagy nagyon elégedett volt a nálunk nyáron várható Godzilla-játékkal, vagy nagyon gyorsan feledtetni szeretné mindenkivel, ugyanis be is jelentették a játék folytatását, ami a Godzilla VS. névre hallgat.

Az első rész után, ami megjelent az előző generációs PlayStationre is, a folytatást már csak PS4-en nyüstölhetjük majd. A Godzilla VS.-ben a címszereplő mellett a sorozatból ismert összes kaiju játszható lesz majd, ráadásul lesznek olyan küldetések, amiben három szörnyet irányítva is összedolgozhatunk, kooperatív módban. Ha ez nem lenne elég izgalmas, a Godzilla Vs. része lesz egy kompetitív multis mód és egy új karakter, az Űr-Godzilla is.

Japánban még idén nyáron megjelenik a VS., úgyhogy könnyen lehet, hogy az első rész nyugati rajtja előtt kipróbálhatják az ottani rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)