Hirdetés

A világ összes játékát támogatja a GOG Galaxy 2.0

|

Az új Atlas Update-nek köszönhetően még inkább sokoldalúvá vált a platform.

Hirdetés

Megérkezett a GOG Galaxy 2.0 második nagyobb frissítése, amely már a globális keresési funkciót is támogatja, és a fejlesztők elmondása szerint gyakorlatilag a valaha volt összes videojátékot megtalálhatjuk vele.

Hirdetés

A platform lényege, hogy minden játékunkat egyetlen kliensben tudjuk kezelni, beleértve az Xbox Live-os és PlayStation Networkös alkotásokat is. Az Atlas Update hatalmas adatbázisból dolgozik, és arra is lehetőséget ad, hogy a játékainkat címkézhessük és csoportokba rendezhessük. A játékok leírása mellett megjelenő fényképek és játékmenet-videók pedig még több információval szolgálnak. A rendszerhez hozzáadott játékainkhoz kapcsolódó játékidőt is számon tartja a kliens, ha esetleg kíváncsiak vagyunk erre is. A fejlesztőcsapat részletesen bemutatja az Atlas Update-et az alább videóban.

A GOG Galaxy 2.0 egyelőre továbbra is béta verzióban üzemel, ti is tudtok jelentkezni tesztelésre az alábbi linkre kattintva. Nektek hogy tetszik a kliens?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)