Hirdetés

Már az előfizetéses játékgyűjteményeinket is egy helyen tudhatjuk a GOG-nak hála

|

Hasznos funkcióval bővítette a GOG Galaxy 2.0-át a legutóbbi frissítés.

Hirdetés

Még mindig elég sokan panaszkodnak arra, hogy mostanában nagyon elszaporodtak a különböző PC-s launcherek, amelyeken keresztül elindíthatjuk játékainkat. Erre a problémára egy egész jó megoldás a GOG Galaxy 2.0, aminek köszönhetően egyetlen helyről futtathatjuk a különböző játékos platformokhoz tartozó alkotásokat.

Hirdetés

Eddig is nagyban megkönnyíthette jó néhány játékos életét a GOG launchere, azonban a legutóbbi frissítéssel még ütősebbé vált a program. Most már ugyanis azokat a játékainkat is integrálhatjuk, amelyeket egyébként az olyan havi díjas szolgáltatásokon keresztül érhetünk el, mint a Uplay+ vagy az Xbox Game Pass.

A GOG Galaxy 2.0 továbbra is béta állapotban van, de elvileg hamarosan hivatalosan is megjelenik és lecseréli a launcher korábbi verzióját. Ti kipróbáltátok már a GOG programját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)