Hirdetés

Goin' Downtown - Szelíd motoros

|

Új képek tűntek fel a német Silver Style cel-shaded technológiát alkalmazó, film noir elemeket felvonultató kalandjából.

Hirdetés

Milyen következményekkel járhat, ha a rend fiatal és lelkes őre egy napon ismeretlen lányt talál eszméletlen állapotban ajtaja előtt? Természetesen a fitos orrú hölgyemény semmire sem emlékszik múltjából. Hamarosan megtörténik az első gyilkosság, melyet újabbak követnek. Talán sosem derülne ki, hogy milyen butaságokat hordok itt össze, ha hősünk nem venné magának a fáradságot, hogy már csak úgy lazán, hivatalból felgöngyölítse az ügyet. Hogy a nő miatt, netán személyes okokból is tehetné? Ugyan már, ki hinné azt el?

Goin' Downtown - 17. kp Goin' Downtown - 18. kp Goin' Downtown - 19. kp Goin' Downtown - 20. kp Goin' Downtown - 21. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)