Hirdetés

Golden Joystick Awards 2018 - hamarosan kiderül, mi az év játéka

|

Pár nap múlva megtartják az év egyik legrangosabb videojátékos díjkiosztóját, ahol a legkiválóbb alkotásokat díjazzák.

Hirdetés

Minden évben megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards, ahol a játékosok szavazással dönthetik el, hogy az adott évben mely játékok voltak a legkiemelkedőbbek. Tavaly a Horizon: Zero Dawn, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild és a Cuphead több díjjal is távozhatott, de idén vajon ki lesz a befutó?

Hirdetés

A 2018-as Golden Joystick Awards győzteseit november 16-án jelentik be egy esemény keretében, amelynek műsorvezetője a brit filmes és komikus, Danny Wallace lesz. A készítők exkluzív bemutatókkal (például Ace Combat 7: Skies Unknown, Man of Medan) és interjúkkal (Pete Hines beszél a Fallout 76-ról, belenézhetünk a Hitman 2-be és a Pokemon: Let's Go-ba) is készülnek, a 18 kihirdetendő kategórián kívül pedig lesz öt olyan is, amikben a kritikusok döntenek (mint amilyen a "kritikusok választása" és az "életmű-díj"). 

Az esemény természetesen Twitchen keresztül is követhető lesz, a pre-show november 16-án, hazai idő szerint 16:00 órakor kezdődik, míg maga a díjátadó egy órával később veszi kezdetét. Ti melyik címet tartjátok az év játékának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)