Hirdetés

GoldenEye 007 - DOOM modként született újjá

|

Egy új Doom mod van készülőben, ami a GoldenEye-t ülteti át a klasszikus lövöldébe. Még ebben a hónapban kipróbálhatjuk majd.

Hirdetés

Egyszer régen megszületett a GoldenEye 007 Doom 2 mod, ami gyakorlatilag a Doom 2 alá ültette át a klasszikus akciójátékot. A mod iránt annyian érdeklődtek, hogy a fejlesztők még teljesen különálló telepítőt is készítettek hozzá, így azok is élvezhették, akik amúgy nem értenek a moddingoláshoz.

Ez volt 2006-ban, azóta viszont kijött egy DZDoom, aminek köszönhetően a régi mod sokkal szebb fényben tündökölhet. A DZ beültetett a motorba olyan lehetőségeket, mint a dinamikus világítás, a 3D-s terepek és fejlesztett fegyverrendszerek. Ezeket felhasználva készül újra a GoldenEye 007 mod, amit már a hónap végén ki lehet majd próbálni. Addig íme egy videó arról, hogy hogyan is áll a projekt:

Akit érdekel a mod fejlesztése, és szeretne mielőbb értesülni az azzal kapcsolatos hírekről, annak a ModDB oldalán lesz érdemes szétnéznie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)