Hirdetés

Golem Arcana - új játék a Shadowrun Returns készítőitől

|

Máris Kicstarteren van a Shadowrun Returns-t fejlesztő Harebrained Schemes legújabb játéka, ami egy felnőtt Skylanders lesz.

Hirdetés

A Harebrained Schemes újabb kickstarter kampányba kezdett, amelyben az asztali stratégiai játékok világát kívánják a mobil technológia elemeivel forradalmasítani.

Nemrég olvashattatok a crowdfunding egyre markánsabb jelenlétéről, és hogy milyen fontos tényező lett az innovatív megoldások kiaknázásában, erre most egy olyan kickstarter kampányba botlottunk, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. A Shadowrun Returns-t fejlesztő Harebrained Schemes-nek nagyon bejött a közösségi finanszírozás, így bele is fogtak a Golem Arcana-ba, amiben egyszerre kívánnak kedvezni az asztali játékok szerelmeseinek és a mobileszközök rabjainak egy olyan játékkal, amihez mindkét tábor eszközeire szükség lesz. Nézzétek meg magatok:

A kickstarteres adatlapból kiderül, hogy a fejlesztők imádják a hagyományos asztali játékokat, de azt is belátják, hogy a figurák kifestése és a bonyolult szabálykönyvek tanulmányozása elég macerás dolog, ami sok embert elriaszt a közös mókától. Új fejlesztésükben ezen kívánnak változtatni, méghozzá úgy, hogy a szabályok, játékinformációk és helyes lépések azonnal elérhetők a mobileszközünkről, ráadásul a figurák is előrefestettek lesznek. A játék folyamatos élményét egy Stylus garantálja, amely bluetooth kapcsolatban áll a telefonunkkal vagy táblagépünkkel és térkép bármely pontjára, figurájára, ellenségére „pöttyintve” információkat jelenít meg mobileszközünkön, illetve ellenőrizhetjük, helyesen léptünk-e.   

 

A Harebrained Schemes október 15-ig várja a támogatókat, hogy összejöjjön a kiadáshoz szükséges 500.000 dollár. Nektek hogy tetszik az ötlet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)