Hirdetés

Gond lehet a Marvel's Spider Man 2 lemezes változatával, nem is kicsi

|

Több vásárló is arra panaszkodik, hogy nem tudja működésre bírni az Insomniac PS5-exkluzív játékát.

Hirdetés

Tegnap hivatalosan is elrajtolt a Marvel's Spider Man 2, ami vitán felül a Sony legfontosabb játéka idén. A premiert megelőzően kiváló értékeléseket kapott az Insomniac Games alkotása, melynek szinte minden területen sikerült előrébb lépnie a nem kevésbé remek 2018-as Marvel's Spider-Manhez képest. Tesztünkben mi sem fukarkodtunk  dicsérő jelzőkkel, okkal büszkélkedhet minden idők harmadik legmagasabb Metacritic-pontszámával (91) a szuperhősös játékok közül, csak a Batman: Arkham City (96) és a Batman: Arkham Asylum (92) előzi meg.

Mindennek dacára úgy tűnik azonban, hogy a megjelenés nem sikerült makulátlanra, mivel több olyan beszámoló is érkezett a lemezes változat vásárlóitól, melyek alapján képtelenség működésre bírni a Marvel's Spider-Man 2-t.

Hirdetés

Van, akinek már alapból fel sem ismeri a PlayStation 5 a blu-ray lemezét, míg másoknál elindul ugyan a telepítés, de 36 százalékon megáll, és onnan az istennek sem megy tovább. A Redditen és a ResetErán olvasható panaszokból úgy tűnik, hogy a jelenség az európai vásárlókat érinti a legnagyobb arányban, ami aggasztó hír lehet a magyar rajongók számára is. Pláne annak fényében, hogy aki belefutott ebbe a hibába, azon semmilyen megoldás nem segített: hiábavaló volt a factory reset, a lemez megtisztítása, az internetkapcsolat megszakítása, de még az sem vezetett eredményre, ha visszavitték a boltba, és kicseréltették a lemezt.

Egyelőre nem tudni, hogy mennyire elterjedt a hibajelenség és hány vásárló lehet potenciálisan érintett, ráadásul a Sony és az Insomniac sem ismerte még el hivatalosan a létezését, illetve kommunikált a problémával kapcsolatban. Igaz, az utóbbi az X-en megosztott egy linket még a premier napján, hogy ha valakinek technikai gondjai akadnak, ott kérjen segítséget.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)