Hirdetés

Good Old Games - régiófüggő árazás jön

|

A gog.com a következő nagyobb megjelenések árát már az egyes régiókhoz fogja igazítani.

Hirdetés

Az eredetileg klasszikus PC játékokra, majd később mindenféle vadonatúj dolgokra is szakosodó digitális platform nemrég közleményt adott ki az elkövetkező megjelenések árszabását illetően. Ugyan a dollár továbbra is marad a hivatalos pénznem, ezentúl minden régióban az adott területhez lesznek majd igazítva az árak.

Egyébként már nem először van szó ilyesmiről az oldalon, ahogy azt a közzétett bejelentés is kiemelte: "Akik már régóta tagjai az oldalnak azok emlékezhetnek rá, hogy amikor megjelent a The Witcher 2, akkor minden területen más áron kellett árulnunk".

A cég szerint továbbra is amerikai dollárban lehet majd csak fizetni az oldalon, azonban a következő nagy megjelenések már az adott régió dollárba átváltott árán lesznek megvásárolhatóak. Erre azért van szükség, mert az árakat a kiadóvállalatok határozzák meg, akik szerint a regionális árazás már lassan az egész világon szabványosnak számít. Úgy gondolják, hogy ez szükséges lépés, ha továbbra is DRM mentesen akarnak még több játékot elhozni a játékosoknak.

Három nagyobb játék lesz hamarosan előrendelhető az oldalon, amikkel együtt az új rendszer is bevezetésre kerül. Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)