Hirdetés

Felejtsd el a virtuális valóságot, itt a következő nagy durranás!

|

Miközben a fél világ az Oculus Rift megjelenésének örül, a Google máris előállt legújabb eszközével, ami megváltoztathatja a mindennapjainkat.

Hirdetés

Hosszú évtizedek óta azon munkálkodunk, hogy megteremtsük a lehető legvalóságosabb, legimmerzívebb élményt, amivel a néző úgy érezheti, ő maga is részese a történetnek. Ezért lettek a filmek 3D-sek, ezért jött aztán a 4DX mozi, és még sorolhatnánk.

Pontosan ezt a célt szolgálja a virtuális valóság is. Csak felpattintjuk a szemüveget, és elhitetjük az agyunkkal, hogy ott vagyunk. A legújabb technológiák már nagyon jó úton haladnak a tökéletesség felé, de még mindig nem hibátlan az élmény. A Google mérnökei azt szerették volna, ha az eszköz viselése közben teljesen úgy éreznénk, mintha az lenne a valóság. Így született meg a Google Cardboard Plastic.

A szemüveg különlegessége, hogy nem a virtuális valóságra, hanem az igazi valóságra épít, ennek köszönhetően pedig tökéletes a grafika, hibátlan a hangzás, és még a végtagjaidat is látod mozgás közben, nem úgy, mint a béna VR játékokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)