Hirdetés

Google Chrome telepítő LOKÁLBAN!

|

A Google nagy reményeket fűz új web-böngészdéjéhez. Itt az ideje, hogy mindenki vessen rá egy pillantást

Hirdetés

A Google nem titkolt célja a Chrome piacra dobásával, hogy verjen néhány szöget a sokak által nem kedvelt, de a statisztikák szerint mégis piacvezető Internet Explorer koporsójába. A Chrome egyik ütőkártyája lehet, hogy nem igényli más programok telepítését a webes tartalmak megnyitásához, illetve megkönnyít ezen tartalmak fejlesztését. Érdekes fícsör, hogy beépített inkognitó ablakkal rendelkezik, ahol a megtekintett oldalak semmilyen árulkodó nyomot nem hagynak számítógépünkön -na, ezt vajon mire lehet használni :D?  A béta telepítőjét LOKÁLBÓL máris tudjátok tölteni, aminek használatát már előzőleg megtanulhattátok egy korábbi hírünknek köszönhetően.

 

chrome-500.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)