Hirdetés

Google: érkezik a ráncfelvarrott kereső

|

Rövidesen megtapasztalhatjuk az új Google kereső előnyeit.

Hirdetés

Előzetes számítások alapján már nincsen sok hátra a Google új keresőjének megjelenéséig, amely minden eddiginél nagyobb kicsinosításon megy át. Túl a vizuális átalakításon, a keresőmotor funkcióit és gyorsaságát is jelentősen optimalizálják.

Ha minden igaz, már az új év első napjától használatba vehetjük a Google megújult keresőjét, melyet a Microsoft Bing motorja ihletett - ez elsőre látszik is. Színesebb kezelőfelület, opciós sávok, leegyszerűsített célirányos felület: ezek mind a userek könnyebb felhasználóközeli élményeit hívatottak gazdagítani, és szimplábbá tenni. Ezeken kívül, szintén a Bing-nél megismert séma alapján a keresések tartalmaznak majd alternatív, az adott témakörhöz kapcsolódó javaslatokat is.

A sima fényképes, ám a HD videos tartalmak optimaizására is nagy hangsúlyt helyez a Google: keltezés, időtartam alapján is válogatható lesz a webes elérhető tartalom, sok-sok új szolgáltatással kiegészítve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)