Hirdetés

Google Glass - már játszhatunk is rajta

|

A Google nemrég egy ingyenes mini-játék csomagot adott ki, hogy bemutassa a Google Glass-ben rejlő játéklehetőségeket.

Hirdetés

Nos, ha vettél egyet az 1500 dolláros (több, mint 300 ezer forintos) headsetből, most már játszhatsz is vele. A termék blogja szerint az alkotások szándékosan lettek egyszerűek és különböző hangparancsokkal, kézmozdulatokkal irányíthatóak.

Jöjjön hát a lista és pár mondat a játékokról, majd mindezt megnézheted működés közben is. A cég több fejlesztőt is meghívott a dokumentáció ellenőrzésére, hátha felkelti az érdeklődésüket a Google Glass.

Tenisz:

A játékban a fejed az ütőd. A szerkezet giroszkópja és gyorsulásmérője lesz a segítségünkre a fejünk mozdulatainak pontos érzékelésére, amit hol jobbra, hol balra billegetünk majd. A labdajáték alapját egy tömörített Mind3D-vel megspékelt OpenGL biztosítja.

Egyensúlyozás:

Mozgasd a fejedet jobbra-balra, nehogy összedőljön a különböző formákból épült rakásod. A fizikai szimulációban a Box2D dolgozik, míg a renderinghez az AndEngine-t használták fel.

Agyaggalamb lövészet:

Bizony, egy klasszikus lövöldözős játékot is kaptunk, természetesen új köntösbe bújtatva. A „Jöhet!” parancsra már száguldani is fog a galamb amerre csak nézel. Mindebben az eszköz gyorsulásmérője és a Newtonian fizikai motor fog segíteni az alapja pedig a teniszből már ismert Min3D-vel fűszerezett OpenGL.

Párosítás:

Ez a játék a memóriát és a koncentrációt teszteli, mégpedig a jól ismert kártyafordítós változatban. A fejmozgásunkat a már említett eszközök továbbra is tökéletesen követik majd és a fotoszférás kamerának köszönhetően könnyedén válogathatunk a kártyák között.

Formakaszabolás:

Darabold halomra a különböző formákat. Kardunk „vágásait" a Glass kamera előtt elzúgó kézmozdulataink fogják biztosítani.

Nektek hogy tetszik? Lesz ebből még valami?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)