Hirdetés

Noah Falstein, a LucasArts veteránja a Google-nél folytatja

|

A LucasArts és Dreamworks korábbi munkatársa fő játéktervezői posztot tölthet be a Google-nél.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja történt, hogy a Disney bezáratta a LucasArts-ot, ami annyira letaglózott minket, hogy Mocsy másnap írt egy LucasArts nekrológot, HP pedig az ott dolgozók arcát mutatta meg nekünk.

Az élet azonban nem áll meg, mindenkinek tovább kell lépnie, ha boldogulni akar. Így tett Noah Falstein is, aki 1980 óta dolgozik a játékiparban. Egyike volt a LucasArts első 10 tagjának, de megfordult a DreamWorks Interactive-nál és a The 3DO Company-nél is. Nem volt kérdéses tehát, hogy valamelyik cég le fog csapni a rutinos versenyzőre, a szerencsés ezúttal a Google lett.

A cég "fő játéktervezői" pozícióba szerződtette Falstein urat, ami egy korábbi pletykát erősít: ez alapján nagy dobásra készül a Google, egy olyan játékprojekten dolgoznak épp, ami csakis Androidra érkezik majd. A híreszteléseket eddig nem cáfolták és nem is erősítették meg, mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket. Vajon miről lehet szó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)