Hirdetés

Google Play-ről is tölthető a Kinectimals

|

A Microsoft kiadta első Androidos játékát, amely nem más, mint a már Kinectről és iOS-ről ismerős Kinectimals.

Hirdetés

Bár a Microsoft rendelkezik saját, okostelefonokra készült operációs rendszerrel (Windows Phone 7), az egyelőre még nem forrott ki annyira, hogy az Android és iOS esetében tapasztalható eladásokat produkálja.

A Microsoft így akarva-akaratlanul is kénytelen nyitni más mobil platformok felé, többek között ennek köszönhetően jelenhetett meg az eredetileg Kinecthez készült, majd később mobilokra is átültetett Kinectimals. A játék mobilos verziójában szintén egzotikus állatokat gondozhatunk, dédelgethetünk kedvünk szerint. A konzolos verzióban található lények listája öt továbbival bővült. A játékot az Androidos okostelefonnal vagy táblagéppel rendelkezők a Google Play áruházból szerezhetik be 699 forintos áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)