Hirdetés

Gordon Freeman ismét visszatért!

|

Már csak néhány óra, és aktiválható a The Orange Box minden egyes szelete. Addig pediglen egy külön apróságra szeretném felhívni minden kedves olvasó figyelmét.

Hirdetés

A nemrégiben teljes gőzzel beindult Steam Community rendszerben nyitottam egy GameStar.hu Groupot. A mai napig összesen 252 tagot számol kicsiny csoportosulásunk, de szeretném, ha ez még gigantikusabb lehetne. Ha te is szeretnél csatlakozni hozzánk, csak annyit kell tenned, hogy feltelepíted a Steamet, majd a Community fülön belül található keresőbe beírod, hogy "gamestar" . A találatok között keresd meg a "GameStar.hu ([GS])" feliratot, katt, és már csatlakozhatsz is.

 

steamgroup_k.jpg

 

Miért jó mindez? Lényegében azért, mert mostanában itt fogsz tudni minket legkönnyebben megtalálni, és biztos vagyok benne, hogy egy jó pár Team Fortress 2-es multi csatába is beszállunk ezerrel - ahogy az elmúlt néhány hétben is tettük!

A holnapi naphoz jó szórakozást mindenkinek, hölgyeim és uraim, Gordon Freeman visszatért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)