Hirdetés

Gothic 3 - Frissítés érkezik a Forsaken Gods-hoz

|

Hamarosan megjelenik a Forsaken Gods bosszantó hibáit orvosló frissítés, a fejlesztők szerint elkapkodták a megjelenést.

Hirdetés

Még idén lecsaphatunk a Gothic harmadik epizódjához megjelent Forsaken Gods névre hallgató kiegészítő javítására, jelentette be dagadó mellekkel a JoWood gárdája. Körülbelül két héttel ezelőtt idegesítő problémákról szóló hírek érkeztek a játékkal kapcsolatban, melyeket azóta képtelenek voltak kijavítani az illetékesek. A JoWooD fejlesztői és teszterei jelenleg minden rendelkezésre álló idejüket a sebtapaszra fordítják, szeretnének mielőbb előrukkolni javítócsomagjukkal. Elmondásuk szerint még ebben az évben learathatjuk munkájuk gyümölcsét és bugmentesíthetjük a kiegészítőt, valamint hozzátették, talán elsiették a Forsaken Gods kiadását, azonban mindenképpen tejben-vajban szerették volna megmártóztatni rajongóikat, ennek eredményét felhasználóik erősen megérezték.

gothic3.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)