Hirdetés

Gőzerővel készül a Fallout 3

|

Az előzetes híresztelésekkel szemben kiderült hogy a Bethesda mért nem készít több kiegészítőt az Oblivionhoz. Azt már tudjuk hogy a Fallout RPG jogai régen a Bethesdánál vannak de most kiderült hogy az egész csapat a Fallout 3-al van elfoglalva.

Hirdetés

A Bethesda szerint még rengeteg őrült ötletük van az Oblivionhoz de a Shivering Isles elég lesz a játékosoknak. Az Elder Scrolls világa radikálisan különbözik a Fallout-étól de a fejlesztők mind ismerik a Fallout világát, sok rajongó van közöttük akik már régen szerettek volna egy poszt-apokaliptikus szerepjátékot készíteni. Most erre itt a lehetőség és nem restek kihasználni. A látványt az Oblivion átalakított grafikus motorja fogja nyújtani, és megígérték hogy ebben a játékban nem fog csillogni az emberek arca, egy sokkal sötétebb világot fogunk kapni. Hamarosan kiadják az Oblivion PS3-as verzióját és akkor már tényleg az egész csapat rávetheti magát a Fallout 3-ra. A cég másik része az Unreal 3 engine-el érkező Rogue Warrior-t hegeszti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)