Hirdetés

Gőzmasina egér!

|

Kevesen foglalkoznak perifériák tuningolásával, viszont itt is találni olykor igen izgalmas és ötletes darabokat.

Hirdetés

Például ez az egér, ami bronzból készült. A masina kivitelezője, Filimon, kizárólag oroszul beszél, ezért az elkészítés dokumentációját inkább az elképesztő képek jellemzik. Egy dolog biztos. Az orosz modder mesterien munkálja a fémet, és fröccsöntéshez is konyít némileg. Előző munkáiban egy egész egeret krómozott, majd egy billentyűzetből is különleges darabot varázsolt. A gőzmasina egér egy átlagos no-name optikai egérből és bronzból készült.

 

gozeger.jpg

Formájának kialakításához az alap egér testét használta. Először a tenyér ívét, majd az oldalakat formálta meg. A belső részt egy átlagos kapszulás doboz rejti el. A szerkentyűt egy sávban bőrrel vonta be, kontrasztot adva a bronz csillogásának, majd a gombok következtek. A dobozba egy rács került, hogy ne lehessen babrálni a belsejében, ez egyúttal funkcionális és esztétikai megoldás is volt. Végül az összes gombra, még az oldalsókra is fantasztikus mintákat gravírozott, elképesztő precizitással. Sőt a kábel foglalatára is készített mintákat! Gratulálunk! Szép munka! Filimon munkájáról még több képet találhattok oldalunkon (ComputerMode).
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)