Hirdetés

GP4 bajnokság!

|

Krisztián dobott egy mailt, melyben egy újabb figyelemreméltó lehetőségre hívta fel a figyelmemet. Át is adnám neki a szót nyomban :) "Azt hiszed gyors vagy? Bizonyítsd be! A Hungarian Grand Prix 4 Masters (HGP4M) egy teljesen új, kidolgozott szabályrendszerrel és három különböző ligával rendelkező offline Forma 1 szimulátor bajnokság. Te vagy az új Schumacher? Köztünk megmutathatod mit tudsz. Magyarország legjobb GP4 pilótáival mérheted össze ügyességedet egy professzionális bajnokságban, ahol a valóságban is létező pályákon versenyezhetsz. A weboldalon minden szükséges információt megtalálhatsz. Csatlakozz most!" A részéletekért csattogj át ide.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)