Hirdetés

Gran Turismo 5 boxart

|

Kit ne nyűgözne le egy vad autós játék doboza? Főleg ha nő is van rajta, lehetőleg dögös.

Hirdetés

Höhö. Aki a nő miatt kattintott, most pórul járt jól, de azt tanították a GS hírező szakkörön, hogy ha nem jut eszünkbe semmi durva, ami miatt kattintana a nép, akkor írjunk bele nőt, és bejön simán. No, majd a Jó Éjt során kiderül bejött-e a tipp.

Addig is nézzétek meg bátran a Gran Turismo 5 dobozának képét, ami nő nélkül is jól mutat. Aki nem Merci rajongó annak talán kevésbé, ámbátor van egy olyan sejtésem, hogy ezt a verdát még a megrögzött Lada fanok is elfogadnák nagy duzzogva. Mivel pontos Gran Turismo 5 megjelenési dátum továbbra sincs, egyelőre be kell érnünk a dobozképpel. Mondjuk minél tovább nézem, annál jobban hiányzik róla a nő...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)