Hirdetés

Gran Turismo 5 - Új megjelenési dátum?

|

Fene tudja már a hanyadik, de egy újabb dátum került elő Japánban.

Hirdetés

Igazából nem is az a bosszantó a Gran Turismo 5-tel kapcsolatban, hogy régóta készül, hanem hogy az összes eddigi megjelenési dátum kamunak bizonyult, és a mezei játékos nehezen tudja felfogni, hogy miért ígérnek meg márciusra egy játékot, mikor novemberben sincs még belőle semmi.

Bár a legutóbbi halasztáskor nem mondtak konkrét dátumot, annyit azért megtudtunk, hogy ha minden jól megy akár a fa alá is kerülhet belőle karácsonykor. Ezt támasztja alá az a dátum, melyet egy japán forgalmazó tüntetett fel honlapján (már ne keressétek, leszedték). Ezen december 23-a szerepel, pontosabban szerepelt, mert azóta eltűnt a palettáról a GT5. Az újságírói megkeresésre még várjuk a Sony válaszát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)