Hirdetés

Gran Turismo 5 - Újabb halasztás, megjelenés valamikor év végén

|

Ismét GT5 késést jelentettek az USA-ból és Japánból

Hirdetés

Személy szerint 99%-ban biztos voltam benne, hogy nem fog november első napjaiban megjelenni a Gran Turismo 5, mint ahogy az eddigi összes megjelenési dátum is csak a rajongók szájának betömését szolgálta. Ha lett volna (valaha) tízezer forintom, még fogadtam volna is rá.

Gondolom ebből már lehet sejteni, hogy milyen hírek jelentek meg a minap a Gran Turismo 5 háza táján. A Sony Computer Entertainment blogjában közli, hogy a korábban beígért amerikai (november 2.) és japán (november 3.) megjelenések pontos új céldátum megnevezése nélkül az ünnepi időszakra csúsznak. Az indoklás a szokásos: a Polyphony biztos akar lenni abban, hogy a lehető legjobb autóvezetési élmény nyújtja majd a rajongóknak. Az európai késést vajon mikor jelentik be? Van valakinek kedve fogadni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)