Hirdetés

Gran Turismo 5 jövő karácsonyra

|

Egy spanyol lapnak a Sony dél-európai területekért felelős igazgatója elárulta a Gran Turismo 5 megjelenési dátumát.

Hirdetés

A Sony dél-európai területekért felelős nagyfőnöke, nevezetesen James Armstrong egy spanyol illetőségű lapnak nyilatkozva félreérthetetlen kijelentéseket fogalmazott meg a Gran Turismo 5 megjelenési dátumával kapcsolatban. Az El Financiero hasábjain megjelent szövegezés szerint 2009 karácsonyán juthatunk hozzá a hatalmas népszerűségnek örvendő szimulátorhoz. Armstrong nem bizonyult túlságosan bőkezűnek felhasználható információk terén, bár nem tudjuk pontosan milyen részletekkel szolgált még az El Financiero című újság, ugyanis egyetlen alkalommal hivatkoztak a Gran Turismo ötödik részére. Előzetes matekozás szerint Japánban jövő nyáron kerül kiadásra, míg Amerikában és kontinensünkön várhatóan jövő ősszel vagy télen esedékes megjelenése.

 

gt5.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)