Hirdetés

Gran Turismo 5 - Még az idén?!

|

A Sony ugyan nem erősítette meg a hírt, de elméletben nincs akadálya a Gran Turisomo 5 idei megjelenésének.

Hirdetés

Tavaly karácsony körül reppent fel először a hír, hogy a Gran Turismo 5, idén karácsonyra megjelenik. A Sony már akkor sem kívánta kommentálni az értesülést, ezért többen úgy vélték, hogy a játék 2010-re csúszik.

A Sony ugyan továbbra sem adott hivatalos dátumot, de az Amazon december 29-i szállítást vállal, azon előrendelőknek, akik kicsengetik az 56,99 dolláros árat. Ami még jobb hír, hogy a Gran Turisomo sorozatért felelős Kazunori Yamauchi a múl hónapban így nyilatkozott: "Tulajdonképpen eljutottunk odáig a fejlesztésben, hogy bármikor piacra dobhatnánk a jáékot". Egyszóval elméletben nincs akadálya, hogy még az idén száguldozzunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)