Hirdetés

Gran Turismo 5 - Még mindig nincs kész

|

Elkészül valaha a várva várt szimulátor?

Hirdetés

2006 óta várjuk, hogy a Sony konzoljában járatos Gran Turismo sorozat ötödik, teljes értékű tagja leparkoljon a boltok polcain. És várjuk, és várjuk...

Az utolsó előtti megjelenési dátum még márciusra vonatkozott, majd kis tétlenkedés után a mostani E3-on november 2. lett az új Gran Turismo 5 céldátum.
Vajon csak bennem ébresztett kételyeket Kazunori Yamauchi, Polyphony főnök mai Twitter bejegyzése, miszerint a Gran Turismo 5 még mindig nincs kész. A kérdés tehát: Ha ma augusztus kilencedike van és nincs kész a Gran Turismo 5, akkor november másodikára vajon a boltok polcaira kerülhet-e tokkal vonóval? És azt tudtátok, hogy ha Japánban néhány másodpercet késik a vonat vagy a metró, akkor a cégvezetés válságértekezletet tart, a jármű vezetői pedig hajlamosak öngyilkosságot elkövetni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)