Hirdetés

Gran Turismo 5 - Meseszép demó játékmenet

|

Ha minden a tervek szerint alakul, holnap a Playstation Networkön elérhetővé válik a Gran Turismo 5 játszható demója. Ebbe nézünk most bele.

Hirdetés

Ami az Xbox360 tulajoknak a Forza 3, az a PS3 szerelmeseinek a Gran Turismo 5. Ám míg az elÅ‘bbi már egy ideje köztünk van, addig a Polyphony Digital gyönyörűségén még az utolsó simításokat végzik, hiszen a legkorábbi japán megjelenés is csak valamikor márciusra várható.

Szerencsére, hogy kipróbáljuk a GT5-öt nem kell az olvadásig várni, mert holnap a Playstation Network rendszerében elérhetővé válik a Gran Turismo 5 játszható demója. A mindössze egy aszfaltcsíkot, névszerint az Indianapolis Speedway-t és két féle Nissan 350z autót kínáló demóban csak az idővel szállhatunk majd versenyre. Hogy ez mennyire jól néz ki, azt mutassa meg nekünk a friss Gran Turismo 5 demó gameplay videó!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)