Hirdetés

Gran Turismo 5 - screenshot van, időpont nincs

|

A Sony öt új képernyőfotóval fájdítja a GT5 után vágyakozók szívét, de pontos érkezési időpontot még mindig nem közölt.

Hirdetés

Autó őrültek álma, te virtuális aszfaltszaggató, te könnyes szemmel várt PS3 kedvenc, te anyaszomorító, hát hol vagy? Mikor leszel már kész, Gran Turismo 5? Hiába a nagy várakozás, hiába a játékosok rosszkedve és "á, már nem is érdekel, ha nem képesek befejezni" című háborgása, a fejlesztők még mindig ülnek rajta. Még mindig nincs pontosított megjelenési dátum, a legutóbbi hírek szerinti 2010 őszi ígéret érvényes.

A Sony most öt darab képernyőfotóval próbálja ébren tartani a lelkesedést, de ez olyan, mint a mézesmadzag: finom, jó, szép (annyira, hogy már fáj), de az embernek az az érzése, hogy csak a szemünket akarják kiszúrni. Azért nézzétek meg őket, és álmodjatok szépeket...

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)