Hirdetés

Gran Turismo 5 Time Trial demo - 1 millió letöltés

|

A Gran Turismo ötödik részének kipróbálható verziója előző hónapban jelent meg, s azóta már egymillióan voltak rá kíváncsiak.

Hirdetés

A Gran Turismo 5 Time Trial demo december tizenhetedikén vált elérhetővé, és mit is mondjunk, igen jól néz ki. Egymillió játékos töltötte le és próbálta ki eddig, ami szép szám. A demóban egyébként az ikonikus jelleggel rendelkező Indianapolis-i vesenypályát lehetett kipróbálni, ami új a Gran Turismo sorozatban.

A játékosok egy szimpla, utcai kiépítésű, vagy egy versenyre kifejlesztett Nissan 370Z volánja mögé ülhettek. Az összesített köridők szerint rangsorolták a játékosokat, területek szerinti leosztásban. Minden terület 20 leggyorsabb játékosa január 24-e után, mikor a verseny lezárult, élőben mérheti össze tudását a többiekével. Aki ezek közül benne van a legjobb 19-ben, részt vehet az öt napos GT Academy 2010 eseményen Silverstoneban, ahol a világ legjobbjai tanítják meg őket a valódi versenyzésre. A Gran Turismo 5 Japánban márciustól, a világ többi részén pedig valamikor az év folyamán lesz megvásárolható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)