Hirdetés

Gran Turismo 5 - új DLC közeleg

|

Jövő héten új autókat kapnak a versenyzés megszállottjai a Gran Turismo 5-höz.

Hirdetés

Rengetegen szerették, és mind a mai napig szeretik a Gran Turismo 5-t, ami meg is látszik, hiszen sorra érkeznek a letölthető csomagok, ezúttal egy nagyobb folttal a háttérben, ami természetesen tartalmazza a szükséges hibajavításokat is.

A letölthető csomag egyébként relatíve olcsón megvásárolható a PlayStation Storeon keresztül, ami magába foglalja a három új versenygépet: egy Sunaru BRZ S ’12-est, egy Honda Weider HSV-010 (SUPER GT) ’11-est és egy Nissan GT-R N24 GT Academy ’12-est. Az autók darabja 1 euró, így kis matekkal kiszámolható, hogy aki a teljes csomagot megszeretné vásárolni, még mindig nem kell többet költsön egy gyorséttermi menü áráért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)