Hirdetés

Gran Turismo 6 bejelentés - év végén folytatódik a verseny (videó)

|

Régóta tudtunk arról, hogy a Gran Turismo 6 még az idei év folyamán meg fog jelenni, a hivatalos bejelentésre azonban csak tegnap került sor.

Hirdetés

A PlayStation 4 bejelentési rendezvényén láthattunk egy autós játékot, amiről okkal hihettük, hogy a Gran Turismo széria legújabb része lesz. A DriveClub azonban teljesen más - azon túl, hogy gyönyörű, és a játékmenet az autóversenyzés köré épül, nem hordoz egyéb közös vonásokat a Polyphony Digital remekműveivel.

Vártuk már, hogy mikor jelentik be a Gran Turismo 6-ot, főleg azt követően, hogy május 13-án megerősítették a leleplezést. Az azért továbbra is meglepő, hogy a célplatform a PlayStation 3, de a játék 2013 decemberében fog megjelenni, nagyjából egy időben a PlayStation 4 piacra kerülésével. Kazunori Yamauchi, a széria atyja azt is elárulta, hogy teljesen újradolgozzák a motort, "felkészítik a jövőre". A GT5-ben is volt mit vezetnünk, az elérhető autók száma viszont további 200-zal nő, így összesen 1200 jármű volánja mögé ülhetünk majd be a megjelenéskor, de azt követően további verdák lesznek beszerezhetőek DLC csomagok megvásárlásával.

33 helyszínen fogunk megfordulni, ami 71 különböző pályát jelent, melyek közül 19 vadonat új, a maradék pedig a Gran Turismo 5-ből lett átvéve. A pályák száma DLC-kkel és a beépített szerkesztővel tovább növelhető. Minden játékost a közösségek és bajnokságok alapítására, menedzselésére bíztatnak. Az elengedhetetlen kapcsolódási lehetőségek is új funkcióként jelennek meg, a PlayStation 3-at összekapcsolhatjuk okostelefonjainkkal, táblagépeinkkel, és minden bizonyára a Vitával is. Nem kell sokáig várnotok, ha ki szeretnétek próbálni: a demó júliusban érkezik, további információk és médiaanyagok pedig a júniusi E3 folyamán kerülnek közkézre. Addig is itt a teljes bejelentési ceremónia felvétele a VG247-nek köszönhetően:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)