Hirdetés

Gran Turismo 6 - Elkezdődött a fejlesztés

|

Már folyik a Gran Turismo 6 fejlesztése - tudtuk meg a Polyphony Digital bejelentéséből.

Hirdetés

Épp hogy mindenki hálát adott annak a transzcendens hatalmasságnak, amiben hisz, amiért végre aranylemezre került a Gran Turismo 5, jött a bejelentés, hogy a Polyphony már dolgozik a Gran Turismo 6-on.

Kazunori Yamauchi, Polyphony főnök válaszolta ezt egy autószaklaptól érkezett kérdésre, miszerint az 1969-es Chevy Camerót beletennék-e a GT6-ba a Gran Turismo 5 helyett. A válasz egy igen volt. Majd ezt folytatva az is kiderült, hogy elkezdődött a Gran Turismo 6 fejlesztése, de konkrétumokról még túl korai lenne beszélni. „Ez nem olyan dolog, amiről most beszélni lehet. 2000 napba telt, amíg az összes ötletet összeszedtük a GT5-höz. Túl korai még a Gran Turismo 6-ról beszélni." -mondta Yamauchi. Megjelenés tippünk szerint 10-20 éven belül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)