Hirdetés

Gran Turismo 6 - brutális a játék saját Mercije

|

Kicsit több mint két hét van még a megjelenésig, és a Sony megállás nélkül ontja az infókat a sorozat legújabb tagjáról. Jön az Álom-Merci, mi pedig alig hiszünk a szemünknek

Hirdetés

A sorozatgyártásba kerülő autók legnagyobb rákfenéje, hogy egy csomó kritériumnak kell megfelelniük, mielőtt elnyerik végleges formájukat. Ár, teljesítmény, biztonság, ezekben sajnos kompromisszumokat kell kötni, hogy egy autó – ide értve a versenyre szánt példányokat is – megszülessen.

De mi van akkor, ha semmilyen korlátot nem szabunk a fejlesztőknek? Ha nem számít mibe kerül, hogy van-e benne légzsák vagy légkondi, a lényeg, hogy lélegzetelállító legyen. Hát ilyenkor születnek olyan csodák, mint például az új Mercedes Benz AMG Vision Gran Turismo, amely csak a Gran Turismo 6 kedvéért született. A Mercedes tervezőasztaláról azonban valóban legurult ez a szépség (vagy épp szörnyeteg, ha a teljesítményét nézzük), igaz, csak 1:1 méretarányú modellként, így a valóságban nem tudjuk majd elvinni egy körre.

Hogy a játékban pontos eredményeket kapjunk, természetesen az algoritmusok valós adatok alapján tartják a gépet a virtuális aszfalton. A mindössze 1384 kg tömegű polírozott alumínium szekeret 580 képzeletbeli ló húzza, amelynek köszönhetően brutálisan gyors a pályán. Vajon elég lesz ez a teljesítmény, hogy a Gran Turismo 6 megelőzze a versenytársakat?

Ha bármit kérhetnénk karácsonyra, a Gamestar előfizetés mellé biztosan ezt a kocsit választanánk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)