Hirdetés

Gran Turismo 6 - te minek örülnél igazán?

|

Május 15-én ünnepli a Sony Silverstone városában (milyen meglepő) a Gran Turismo sorozat 15. évfordulóját, ennek örömére be is jelentenek valami nagy hírt.

Hirdetés

Persze, persze, nem volt még hivatalosan egy szó sem a Gran Turismo 6-ról, de azért elég nagy a kísértés (főleg a GT sorozat rajongóinak körében), hogy eljátsszon kicsit a gondolattal, hogy talán a nagy szülinapi mámorban éppen erről csacsog majd kicsit a Sony.

Egyébként pedig tessék megsasolni az alábbi teaser videót, amelyet még múlt héten készített a Sony a szülinapi buli meghívójaként, szinte üvölt róla, hogy lesz itt nagy folytatás, pomádé, vattacukor:

Bárhogy is, sokan örülnének egy újabb résznek, bár a PlaySation 4 játékok között meglepő módon nem a nagynevű sorozat legújabb része tűnt fel, hanem egy egész új cím, a DriveClub képviselte az új generáció autós részlegét. Ezzel együtt most mindenki várja a GT6 bejelentést, amelynek kapcsán máris elkezdték összeírni az elvárásokat.

Tehát a rajongók és újságírók szerint jó lenne, ha az új Gran Turismo játékban a modern, prémium és utcai autók is helyet kapnának (a Polyphony 1000 autót is összekapart a Gran Turismo 5 kapcsán, ezt kellene túlszárnyalni), a grafika természetesen legyen realisztikus, de a játékélmény minőségére fektessék a hangsúlyt, a motorhangok legyenek sokkal jobbak (ebben a GT tényleg sosem volt erős egy Forza mellett), legyen sokkal keményebb és okosabb az MI (teljesen jogos), legyenek teljesen élethűen törhetőek a szekerek, a kezdők és a haladó játékosok is kapjanak megfelelő kihívásokkal kecsegtető karrier-módot, legyen valóban közösségi a többjátékos mód (a PlayStation 4 funkciói tökéletesek lehetnek ehhez), befigyelhetne a WRC és NASCAR liga is (miért is ne?).

Szóval igény, az már most van. Nektek mi tetszene igazán egy Gran Turismo 6 esetében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)