Hirdetés

Gran Turismo - például ezért ne vezess ittasan

|

Alkoholos befolyásoltság alatt játszani meglehetősen veszélyes, de ittasan vezetni még annál is inkább. Egy ötletes videó mindkettőre megpróbálja felhívni a figyelmet.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy a Gran Turismo hatodik része inkább amolyan jól végzett iparosmunkának érződik, mint teljes értékű folytatásnak, de az vitathatatlan, hogy továbbra is hozzá az elvárt minőséget, és a sorozat maga még mindig az egyik legjobb versenyző a szimulátor műfajban.

Ez jött most kapóra annak a belga csoportnak, ami a Responsible Young Drivers nevet viseli, és ahogy a neve is mutatja, tagjai a felelősségtudatra szeretnék ösztönözni a fiatal sofőröket. Azonban ahelyett, hogy egy igazi autót törtek volna darabokra a cél érdekében, egy hozzánk közelebb álló megoldást választottak: Belgium legjobb Gran Turismo játékosát, AMO_RACING87-et kérték meg arra, hogy próbálkozzon meg egy versennyel minél ittasabb állapotban. 

Az eredmény azt hiszem önmagáért beszél, így ezúton is szeretnénk mindenkit megkérni, hogy ne üljön autóba, ha alkoholt fogyasztott - bármennyiről is van szó. Virtuálisan autóversenyezni azért még lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)