Hirdetés

Valós idejű ray tracing is lesz a következő Gran Turismo játékban

|

A hírek szerint vadonatúj motor hajtja majd a Polyphony Digital autós játékát, és még az eddigieknél is lenyűgözőbb látványvilágra számíthatunk.

Hirdetés

Nem minden rajongónak nyerte el a tetszését az autós játéksorozat legújabb darabja, a 2017-es Gran Turismo Sport, ami valóban nem lett egy kiemelkedő alkotás. Azonban úgy tűnik, hogy a következő epizód több szempontból is jobb lesz, mint elődje.

Hirdetés

A jelek szerint a Polyphony Digital egy új motoron dolgozik, ami a tervek szerint a következő Gran Turismo játékot hajtja majd, és még valós idejű ray tracing is lesz benne. Ez a technológia elég sokat dobhat a látványon, de egyelőre még kevés játékba került bele, konzolos címekre pedig egyáltalán nem jellemző.

A fejlesztők meg is erősítették ezt a hírt a SIGGRAPH 2018 nevű eseményen, ahol kiderült, hogy egy olyan motort szeretnének összerakni, ami még a Gran Turismo Sport látványvilágánál is szebbet képes elhozni a rajongók számára. A srácok még egy kis bemutatót is tartottak az új engine-ről, amit alább ti is megnézhettek. A videó nem túl jó minőségű, mert kamerás felvétel, de a lényeg azért így is látszik.

Azt még egyelőre nem tudni, mikorra készülhet el a következő Gran Turismo játék, de könnyen lehet, hogy már nem is ebben a konzolgenerációban fogjuk megkapni, hanem PlayStation 5-re jelenik meg.

Nektek tetszett a Gran Turismo Sport?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)