Hirdetés

Gran Turismo Sport - új autókkal, offline-móddal és más újdonságokkal készülnek a fejlesztők

|

Sok extra tartalom van tervben az autós játékhoz, ráadásul a folyamatos internetkapcsolatot igénylő játékmódok is átalakulnak.

Hirdetés

Nem lett a sorozat legjobb darabja a nemrég megjelent Gran Turismo Sport, ám ennek ellenére szórakoztató játék lett. Azonban a Poliphony Digital is tudja, hogy van még mit csiszolni alkotásukon, így be is mutatták a jövőre vonatkozó terveiket.

Hirdetés

November 27-én érkezik meg az 1.06-os patch, ami három új autót hoz, illetve a Livery Editor, a Scapes és a Campaign módok is játszhatóak lesznek offline-módban, viszont állásunk elmentéséhéz továbbra is szükségünk lesz internetkapcsolatra. Emellett a játékmenet is balanszolva lesz egy kicsit.

Decemberben jön a következő ingyenes frissítés, ami bevezeti az új egyjátékos mókát, a GT League-et. Ez a játékmód hasonló lesz az előző részekben látott GT mode-hoz, tehát a kezdő szinttől egészen a profiig részt vehetünk különféle bajnokságokban.

Ez pedig még nem minden, ugyanis következő hónapban további 12 új verda érkezik, ráadásul a srácok 2018. márciusáig nagyjából 50 extra autóval szeretnék meglepni a játékosokat.

Ti játszotok a Gran Turismo Sporttal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)