Hirdetés

Gran Turismo Sport - egy tesztkör még lesz a rajt előtt

|

Egy időkorlátos demóval készülnek a rajongóknak a Gran Turismo Sport készítői, az itt megszerzett jutalmak egy részét pedig a teljes játékban is megtarthatjuk.

Hirdetés

Nyáron már egy bétateszt keretein belül sokan kipróbálhattuk a Gran Turismo Sportot, de a Polyphony Digital szervez még egy tesztkört a végleges megjelenés előtt. Eredményeink egy részét ráadásul a teljes játékba is átvihetjük, így megéri majd róni a köröket.

Hirdetés

A tesztre egész pontosan október 9-e délelőtt 11 óra és 12-e délután 3 óra között kerül majd sor, és hogy ezt végig kihasználhassuk, 7-én délelőtt már elkezdhetjük a szükséges fájlok letöltését. Több módot ki lehet majd próbálni, a Gran Turismo Sport kampánymódjának képességfejlesztésre kihegyezett pályái mellett belekóstolhatunk például az Arcade és a Sport módba is. Ez utóbbi egy kompetitív multis mód, ami egy időmérő edzéssel indul, majd az ott elért legjobb körök alapján sorsol össze hasonló képességű versenyzőket a rendszer egy futamra. Végül az autók esztétikai értékét csodáló játékosok belekóstolhatnak az autók festésének testreszabásába, illetve a fotómódba is. A demóban pedig azért is érdemes lesz versenyezni, mert megszerzett játékbeli pénzünket átvihetjük a teljes játékba egymillió in-game dollárig.

Ti kipróbáljátok majd a demót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)