Hirdetés

Grand Theft Auto - 34 millió példányt pörgetett ki a Rockstar

|

A Take Two bejelentette, hogy jelenleg 34 millió példányt szállított ki a tavalyi év egyik sikerjátékából, a Grand Theft Auto 5-ből. Mi lesz, ha jönnek a jelenlegi generációs és PC-s portok?

Hirdetés

Grand Theft Auto V lassan egy éves lesz, de még mindig folyamatosan a meg-megjelenik a játékoldalak hasábjain. Ez persze nemcsak a hatalmas sikernek, de a Grand Theft Auto Online folyamatos támogatásának is köszönhető.

A Take Two persze örül és a legutóbbi kereseti telekonferenciáján elmondta, hogy a Grand Theft Auto V-ből eddig 34 millió példány került a boltok polcaira. Ne keverjük össze az eladott példányszámmal, ez azokra a termékekre vonatkozik, amiket kiadott a Take Two. A konkrét eladásokról nem esett szó.

Ez persze még így is egy brutális szám, főleg, ha azt nézzük, hogy a Grand Theft Auto V jelenleg csak múltgenerációs konzolokon elérhető, a PC-s és a jelenlegi generációs verziók majd csak idén ősszel érkeznek. Az Xbox 360-as és PlayStation 3-as sikerből és a PC-s verzióra váró játékosok számából kiindulva újfent csak egy elég durva dömpingre számíthatunk. Előre is bocsánat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)