Hirdetés

Grand Theft Auto 4 - Az első hiba javítva

|

Sajnos még nem a várva várt patch elkészültéről számolunk be, viszont egy hibát már javított a Rockstar!

Hirdetés

Előre is elnézést kérek a hír miatt, de utólag belátja majd mindenki, hogy ezt muszáj volt kihírezni. Történt ugyanis, hogy néhány szemfüles rajongó észrevett valami kis bibit a GTA promo lady kezén. Az képen látható szimpatikus hölgyike egy nyalókát szopogat érzékien - ahogy a Kispál mondaná "finom utalásféleképpen" -  és aki jobban megnézi az alkotást, annak feltűnhet, hogy a macának 6 ujja van! A Rockstar ugyan már közölte velünk, hogy gőzerővel dolgoznak a javításon, és különben is megtesznek mindent, hogy PC-s játékosok örömét ne rontsa el semmi. Igaz szerintük a legtöbb ember aki megvásárolta a játékot nem találkozott hibával, és csak a játékosok "kis százalék" tapasztal rendellenességeket. A magas gépigény miatt sírdogálók sajnos hiába várnak majd csodákat a foltozástól, hiszen a Rockstart előre közölte, hogy viszonylag magas gépigény mellett lehet csak majd maximális beállítások mellett játszani. Egy kicsit ugyan képzavarban szenvednek a srácok, vagy legalábbis kíváncsi vagyok ott náluk mi számít "viszonylag magasnak". Ettől függetlenül a hibajavítás folyik gőzerővel látjátok, hiszen a Social Club Newsletter büszkén számolt be arról, hogy a nyalókázó néninek amputálták felesleges ujját. Hajrá Rockstar, hajrá, már alig van egy-két apróság és a PC verzió is hibátlan lesz!

 

gtaiv_finger_problem.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)