Hirdetés

Grand Theft Auto 4 - javítás hamarosan

|

A Grand Theft Auto debütálása nem sikeredett túl jól PC-n. A Rockstar biztosít mindenkit, hogy dolgoznak a problémákon.

Hirdetés

Megjött hát, a várva várt PC átirata a Grand Theft Auto IV-nek. Az örömbe azonban egy kis üröm is vegyül, hiszen mint kiderült, a boltokba került végleges játék korántsem működik zökkenőmentesen. Ahogy arról már beszámoltunk, némely konfiguráción el sem hajlandó indulni a game, és ha el is indul, bizony messze nem fut olyan szépen, ahogy kellene neki. Lelkes rajongók már összes is gyűjtöttek néhány durvább bugot, sőt megoldási javaslatokat is prezentáltak. A Rockstar most hivatalosan is nyilatkozatot tett, miszerint tudatában vannak a helyzetnek, és dolgoznak a javításon ezerrel. A Rockstaros emberke szerint ugyan a PC-s tulajok kis százaléka ütközött csak problémákba a játék elindítása vagy futtatása során, de aki egy kicsit körbenéz a hivatalos fórumokon, annak feltűnhet, hogy vagy nagyon sokan vették meg a játékot egy nap alatt, vagy szinte mindenki szivornyázik vele. Az igazságot döntse el mindenki maga. Minden esetre várjuk a foltozást nagyon, hiszen a Rockstar egyrészt nem szokott kaksi játékokat piacra dobni, másrészt saját bevallásuk szerint is, a PC a kicsi szívük csücske. Tessék hát nekünk valami szép javítást összedobni, de mán!

Na hol van már az a patch??

grand-theft-auto-iv__50.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)