Hirdetés

Grand Theft Auto 4 - Liberty City kulcsa

|

Akik elég gyorsak voltak a GTA 4 kijátszásában, ajándékot kaptak a Rockstartól. Vajon érdemelnek ilyesmit a PC-sek is?

Hirdetés

Az első néhány(száz) ember aki a megjelenés után 100%-os teljesítményt produkált a Grand Theft Auto 4 végigjátszása során, egy e-emailt kapott, melyben a Rockstar elkérte címüket és más személyes adataikat. Annak okán tette mindezt, hogy a 100% klub tagjai bizony ajándékot kapnak majd. Ez a "majd" elég sokára valósult meg - bár a Rockstar erre figyelmeztetett - hiszen mostanában kapják meg az emberkék a nyereményt. A díj pedig nem más, mint Liberty City kulcsa díszdobozban. Nem rossz, nem rossz. Hogy az akciót újra elindítják-e a PC verzió megjelenésekor, egyelőre nem tudni, viszont nem árthat ha az ember gyorsan kivégzi a single részt, és kap valami kis csacskaságot a Rockstartól, mielőtt a multiban rongálja a várost. Reménykedjünk, hátha nekünk is jut valami ilyesmi, én például el tudnám képzelni a kulcsot simán itt a monitor felett.

gtakey1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)