Hirdetés

Grand Theft Auto 4 - PC trailer

|

Nemsokára itt a Grand Theft Auto negyedik része PC-re is. Addig is, itt egy videócska emlékeztetőül.

Hirdetés

Az GTA sorozat nem kevés botránytól kísért diadalmenete folytatódik. Érkezik hamarosan a PC verzió, mindenki nagy örömére. Sok különbség ugyan nincs a konzolos és a PC-s változat között, legalábbis a sztori ugyanaz, de azért egy-két apróság belekerült. Visszajátszási lehetőség, több multiplayer, és elméletileg szebb grafika. Azért elméletileg, mert a maximális beállításokhoz nyilván horror vas szükségeltetik majd, ám szerencsére a GTA grafikája már konzolokon is jól néz ki, tehát nem kell parázni. Amúgy sem a grafika a legtutibb ebben a játékban - bár határozottan jó érzés a gyönyörű városban randalírozni - hanem a sztori. Az pedig jó. Nem is húzom az időt, tekintsétek meg ezt a kis szösszenetet, és számoljátok a napokat - én is azt teszem.
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)