Hirdetés

Grand Theft Auto 4 - Támadnak a zombik!

|

Közeledik Halloween, és ennek hatását a játékokban is tapasztalhatjuk.

Hirdetés

Eddig leginkább az MMO játékokra volt jellemző, hogy nyomon követték a valós élet ünnepeit, és reagáltak is azokra. A World of Warcrfatban például már megszokottá vált, hogy Halloweenkor fel van díszítve az összes város, néhány napig tartó extra küldetéseket lehet megoldani. Az ötlet természetesen követőkre talált. Idén a Sony Online is minden MMO játékában Halloween extra tartalmat prezentál, és úgy látszik a Rockstar programozói is jónak találták az ideát. Megjelent ugyanis egy figyelmeztetés az Eugenics Inc. honlapján - ami egy a játékban található virtuális cég - amely a sejtelmes "karantén" és "fertőző betegség" fogalmakkal operál. Aki tolta már valamelyik Resident Evil játékot, bizonyára sejti mire is lehet számítani. Aki viszont azt remélte, hogy ez lesz a nagy, őszre beígért DLC, sajna téved. A zombik támadni fognak, viszont úgy tűnik elsőre, hogy csak mulitplayerben. Alant egy képecske, valamint egy videó - gyatra minőségben - amely bizonyítja, hogy a játékban benne vannak a zombi modellek, tehát elvileg semmi akadálya egy pompás kis zombihentnek.

gtaquartantine.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)