Hirdetés

Grand Theft Auto V - fejlesztettek a Vasember modon

|

Los Santosban nem túl nehéz szuperhősnek lenni, viszont a továbbfejlesztett Vasember moddal nem kell semmilyen erőfeszítés tennünk és máris Tony Stark páncéljába bújhatunk.

Hirdetés

Még 2015-ben egyszerre hívtuk fel a figyelmet a Grand Theft Auto V különleges Knight Rider és a Vasember modjára - utóbbi azóta több csiszoláson és bővítésen is átesett, például Hulkbuster páncéllal bővült, de két év kellett ahhoz, hogy új szintre lépjen. 

Hirdetés

A mod alkotója, JulioNIB most kiadta a 2.0-ás verziót, amely új animációkat, hangeffekteket és egyéb kozmetikai dolgokat foglal magába, beleértve egy HUD-ot is, amely hasonló ahhoz, amit Robert Downey Jr. bámult a vásznon. Bónuszként a mod tartalmazza Hadigépet (War Machine-t) is abban a stílusban, amivel a Vasember 2-ben láttuk felbukkanni. Persze Rhodey páncélja nem csak dísznek van, ez a rosszaság is tud trükköket. Nézzétek meg őket akció közben: 

A modot ide kattintva tölthetitek le. Ki az, aki ki fogja próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)