Hirdetés

Grand Theft Auto V: még 2012-ben?

|

Továbbra sem hagytak alább a találgatások, hogy vajon Max Payne mellett a másik Rockstar játék is megjelenik-e idén?

Hirdetés

Az IGN megszellőztette a Rockstar azon elképzelését, hogy a Max Payne 3 és a Grand Theft Auto V össze lenne kötve a Social Club által. Ez így elsőre talán nem egyértelmű, de a lényeg valami olyasmi, hogy a Max Payne 3-ban alakított online csapatok (klánok) átmozgathatóak lennének a Grand Theft Auto V-be. A koncepció lényege, hogy a Max Payne 3 univerzumban alakult klánok ugyanúgy megteremtődnének más Rockstar játékban, ami viszont kizárásos alapon csakis a GTA V lehet.

Ez azonban továbbra sem jelenti azt, hogy bármi biztosat lehetne tudni a megjelenésről, de annak ellenére, hogy a GameStop (és még több más szaklap) szerint eszünk ágába se jusson 2012-re várni a játékot, egyes elemzők szerint erre igenis reális esély van - sőt a játék már címlapot is kapott. Kicsit furcsa, de az érvelések között az is szerepel, hogy volt már olyan év, amikor Halo, GTA és Call of Duty együtt jelentek meg, és ez volt az egyik legnagyobb év a játékvilág történetében. Amennyiben hinni lehet a Social Club integrációban, az szintén azt jelentené, hogy még idén piacra kerül a GTA V, ami viszont sokak szerint csak azután történhet meg, hogy a Max Payne 3 körüli felhajtás lecsillapodott. Ahhoz azonban, hogy a Social Club cross game integrációjából valódi tőkét lehessen kovácsolni, a két játékot időben nem szabad nagyon eltolni egymástól, mert csak így jelenthet valódi érdekességet és vásárlást ösztönző lehetőséget.

A Rockstar befektetőinek szintén hatalmast pluszt jelentenének az idei megjelenések. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ez ellentétes lehet a kiadó érdekeivel, mivel ők a Max Payne 3-ból szeretnének mindent kifacsarni, amit csak lehet, és semmit nem szeretnének közben elárulni a GTA V-ről. Ami biztos, hogy jelenleg továbbra sem lehet pontos dátumot tudni, de ahogy az Indul a bakterházban mondták azzal kapcsolatban, hogy a bakter felesége magától akasztotta-e fel magát, vagy segítettek neki: "beszélik ezt is, azt is."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)