Hirdetés

Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City - Késik a PS3-mas és PC-s megjelenés

|

Két héttel eltolták a GTA IV epizódok PC-s, illetve PS3-mas megjelenését

Hirdetés

Jócskán lemaradva az Xbox 360-as változatokhoz képset az eredeti tervek szerint március 30-án jelent volna meg PC-re és PS-ra aThe Lost and The Damned és a The Ballad of Gay Tony DLC-ket összefogó GTA: Episodes from Liberty City csomag. Mondom, az eredeti tervek szerint.

Mert a Rockstar most sajnálattal közli, hogy a Sony Europe felhívása nyomán pár apróbb változtatást kellett eszközölni a PAL-régiónak, így az Európának szánt PS3-mas verzión, így március 30. helyett Amerikában április 13-án, míg mindenütt máshol április 16-án lehet számítani a megjelenésre. A Rockstar gyorsan hozzátette, hogy a változtatások nem fogják csorbítani a GTA: Episodes from Liberty City élvezeti faktorát, nem változtatnak a játékmechanizmuson, és nincs közük holmi korhatár-besorolási követelményekhez. Hogy az európai baki miatt miért szívnak a tengerentúlon is azt a választ kaptuk, hogy minden játékost egyszerre, azonos feltételek mellett szeretnék beengedni a multiba és elindítani a ranglétrákon. Tehát várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)