Hirdetés

Grand Theft Auto II - Baldwin nem lesz rendőrgyilkos

|

Alec Baldwin egy "megfoghatatlanul nagy összegért" sem vállalta a Grand Theft Auto 2 egyik karakterének szinkronját.

Hirdetés

Már napok óta nem kellett leírnom, úgyhogy most vagyok csak igazán boldog: hat hete van kint a Grand Theft Auto V és 29 millió példány el is kelt belőle, de ne felejtkezzünk el a kezdetekről sem. A GTA 2 elé leülni a mai napig egy hatalmas élmény, ráadásul már ingyenes letölthető a Rockstar hivatalos oldaláról.

Alec Baldwin egy interjúban elmondta, hogy anno a GTA 2 megjelenésekor a Rockstar megkereste őt és egy "megfoghatatlanul nagy összeget" ajánlott fel neki, hogy szinkronizálja a játék egyik karakterét. A színésznek egy napi munkát jelentett volna a szerep, mégsem vállalta.

 

"Visszautasítottam őket, mert a karakter egy rendőrgyilkos lett volna. Egy ilyen témának a közelébe sem akartam menni, mert vigyáznom kellett a megítélésemre; Már így is elég bajom van a sajtóval. Nemet mondtam" - vallotta be Baldwin. Arról sajnos nem tudunk, hogy mennyire pofátlanul nagy volt az az összeg, de mivel akkoriban a GTA sorozat még nem volt az mainstream cucc, mint ami ma, könnyen lehet, hogy költői túlzás volt. 

 

Baldwin reputációjának valószínűleg ez a szerep ártott volna a legkevésbé és ha megkérdezzük Ray Liottát, Samuel L. Jacksont, vagy Michael Madsent, szerintem ők is alátámasztanák, hogy egy Grand Theft Auto szinkronja nem okoz akkora bonyodalmakat.

Szerintetek mennyiért nem vállalta Baldwin? Ti melyik videojáték-karakter hangját adnátok legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)